Lördagskvällen 3:e november bjöd upp till dans med Jonas GameVänner&Bekanta/Kolingsborg vid Slusken. Jonas Game härstammar från Bad Cash Quartet och vad jag kan minnas är det frågan om en inte fullt lika distad poprock med lite klaviaturer och en energisk frontfigur med en rapp sång. Intensiv, men kort kanske det kan sammanfattas och sångaren hann med en tur ner i publiken där bara huvudet syntes. En bra konsert, även om jag känner att jag saknar kunskap beträffande det här bandet för en erforderlig recension.

Kvällen fortsatte på Kolingsborg med en snarast schizofren blandning av 90-tals eurodisco vilket gav en del mellanstadievibbar för egen del. Andra stunden krängde det över i olika elektroniska genrer för att avslutas i något håkan hellströmskt-the cure-aktigt. Den stundom obscena MTV-dansen på scenen gjorde det inte mindre underligt. Klaviaturisten (Maria?) i Jonas Game bjöd mig dessutom att flytta till Göteborg, vilket var tacksamt, denna fina stad.

I en annan del av staden ligger Spy Bar och där väntade en minst lika kluven kväll frontad av musik från både Guns N Roses, Broder Daniel och Håkan Hellström. BD-märket på min svarta skjorta har nog aldrig kännt sig mer hemma och jag fick vibbar från Kajalkvällarna på Tändsticksgränd under tiden med Blå. Även om det där var blandat var Britney Spears en förbjuden artist. En bättre avslutning än den som gavs i Vita barens trängsel, en snarast göteborgsk anda i närvaro av både Laakso och Jonas Game, kunde väl inte önskas…